Makkia Studio

HUOM! Kesäkauden ostaja!

Verkkokaupassa on ollut pieni erhe, joka aiheutti kesän kausikortin myynnissä viiveen maksujen siirtymisessä. Nyt tämä virhe pitäisi olla kaikkien osalta kunnossa. Tilaukset käsiteltiin uudestaan, ja kortit pitäisi nyt löytyä Omat kortit -sivun alta.

Hei Vipperöinen! Huomaathan, jos Vipperöisten edut eivät näy sinulla, kirjaudu ulos ja takaisin sisään.

Kesän kausikortti eli "Vipperöinen" on voimassa ajalla 13.5.-1.9.
Kesän lukujärjestys on voimassa ajalla 13.5.-25.8. 

Kyselyt sähköpostitse maria.harma@gmail.com

Uusi asiakas?

Ensitöiksesi, kannattaa rekisteröityä sivuston käyttäjäksi. Rekisteröimällä sinulle tehdään asiakastili, jolle sinun kortit, nettivaraukset yms. kytketään. Jos et vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen ilmaiseksi tästä. Tämän jälkeen voit ilmoittautua tunneille, kursseille, workshoppeihin.

Jos sinulla ei vielä ole omaa Makkia-tägiä, eli avaimenperäkorttia, pyydä sitä ohjaajalta. Tämä kuitenkin vaatii rekisteröimisen, joten tee se, jos et vielä ole tehnyt. Avaimenperäkortti ei maksa sinulle mitään (paitsi jos kadotat sen, uusimisesta otamme hinnaston mukaisen maksun).

Miten tulla paikalle?

Makkia Studio löytyy osoitteesta Helsingintie 7, 24100 Salo. Käynti Studiolle tapahtuu Helsingintien puolelta. Parkkipaikkoja on kadun varrella ja lisää talon takapihalla. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, mutta samalla antaa rauha edellisen tunnin asiakkaille.

Miten ostaa kortti, maksaa kurssi tai workshop?

Yritämme Makkia Studiolla hoitaa kaiken mahdollisimman kivuttomasti verkkokaupan välityksellä. Kuitenkin käteis- ja korttimaksut onnistuu paikan päällä ja erinäisillä liikunta- ja urheiluseteleillä; Smartum, Smartum saldokortti, Edenred, e-passi.

Voit siirtyä verkkokauppaan esimerkiksi tästä.

Verkkokauppa