Neurosonic- hoidot

20 minuutin rentouttava ohjelma
Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen kipujen ja lihasjännityksten lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana,joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua.

25 minuutin rentouttava ohjelma
Ohjelma sisältää rauhoittavia/ rentouttavia jaksoja. Käytä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityiseesti unihäiriöiden ja stressin preiden lievitykseen. Käytä myös lihasten rentouttamiseen.

39 minuutin rentouttava ohjelma
Ohjelma sisältää rauhoittavia/ rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 min. rentoutustohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava.

37 minuutin palauttava ohjelma
Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Erittäin hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon.

41 minuutin palauttava ohjelma
Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen. Ohjelma rentouttaa lihaksia voimakkaasti ja edistää unen laatua. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

Osta Neurosonic-hoidot kätevästi verkkokaupastamme