Maria

Olen Maria, perheellinen innostuvainen pienyrittäjä Salosta. Olen kouluttautunut läpi aikuisikäni ja sillä tiellä jatkan mielelläni, tiedonjanoni tuntuu olevan pohjaton. Jokainen koulutuspäivä on ollut antoisa ja avartanut maailmankatsomustani mielettömästi, suuri kiitos kaikille teille kouluttajille ja ohjaajille, jotka kyseenalaistatte ja tuotte uutta infoa meidän käyttöömme! Olette jokainen timantin arvoisia, asiaanne perehtyneitä ammattilaisia.

Olen fysioterapeutti, personal trainer- toptrainer, functionality trainer, ryhmäliikunnanohjaaja, tanssija, esiintyjä ja juontaja. Olen onnellisessa asemassa saadessani tehdä tätä monipuolista työtä josta todella nautin. Olen rakastunut ammattiini ja tässä saan toteuttaa haluani auttaa ihmisiä, sekä käyttää laajentuvia osaamisalueitani sen toteutumiseksi. Uni, ravinnon ravinteikkuus, hengitys, luonnollinen liike, uteliaisuus, kyseenalaistavuus, ilo, yhteisöllisyys ja sallivuus ovat asioita joista tuppaan puhumaan alati.

Olen tanssinut pienestä pitäen hyvin monipuolisesti ja nyt saan jakaa tanssin iloa ryhmäliikuntatuntien sekä tanssiryhmäni esiintymisten kautta. Kehon kanssa touhuaminen ”kehonpainoharjoittelu ja temppuilu" ovat minulle yhtä luonnollista kuin tanssiminenkin.