Maksutavat & -ehdot

Voit maksaa ostoksesi pääsääntöisesti paikan päällä tai verkkokauppamme kautta. Jatkuvissa sopimuksissa järjestelmämme lähettää automaattisesti ilmoituksen uuden maksun muodostumisesta, jolloin maksuaikaa tapahtumalla on 14 päivää. Jos maksua ei suoriteta ennen eräpäivää, asetetaan kortti taukotilaan, jolloin et voi käyttää sitä tunneilla.

Workshopit tulee maksaa ennakkoon jos ei toisin mainita.

Kun maksat paikan päällä

Makkia Studiossa voit maksaa käteisen lisäksi yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä yleisimmillä liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum, Edenred, E-Passi, Eazybreak).

Kun maksat verkossa

Verkkokaupasta ostaessasi käytämme OP Maksupalvelua ja Show Upin Kauppapaikkaa. Ne mahdollistavat maksamisen suomalaisilla verkkopankeilla sekä Visa- ja Mastercard-korteilla. Voit lukea lisää verkkokaupan maksuehdoista täältä.

Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.