Tietoa Makkiasta

Ideologiamme pohjaa holistiseen ihmiskäsitykseen. Monipuolinen, luonnollinen kehoa kunnioittava liike, ravitseva ravinto "olet mitä syöt" ja ilo sekä leikkimielisyys mukana tekemisessä. 

Rakastamme liikettä, naurua, yhdessäoloa ja hyviä viboja. Meille olet tervettullut juuri sellaisena vapaana sieluna kuin olet. Makkiassa tanssitaa, akroillaan ja fysioliikutetaan yksilöllisesti jokaisen kehoa kunnioittaen.

Makkia:ssa olemme kiinnostuneita aivan kaikesta kuten esimerkiksi; unestasi, ravinnostasi, siitä mitä arjessasi tapahtuu ja miten sinä voit! Kokonaiskuvaan vaikuttamalla, hyvässä yhteisymmärryksessä pääsemme eteenpäin.

Oletko ajatellut, että selkäkipusi voi olla yhtä hyvin suoliston ongelma tai jalkapohjan normaalin toiminnan häiriintyminen. Pyrimme etsimään syitä oireiden taustalla.
Meidän kehomme on niin upea ja ainutkertainen, joten meidän tulee muistaa pitää hyvää huolta siitä.

Suosittelemme tulemaan ensin meidän FYSIOtunneillemme; Movement, Mobility, Grounding ja Joogatunneilla. Saamme näin paremman käsityksen liikkumisstrategioistasi ja osaamme auttaa ja pohtia yhdessä ratkaisuja kanssasi yksilöterapian puolella.