Fysioterapia

Uuden ajan fysioterapiaa, jossa asiakasta katsotaan kokonaisuutena. Holistinen lähestymistapamme takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tiedäthän, että fysioterapiaan voit tulla vaikka et kokisikaan mitään kipuja tai haasteita. Ennaltaehkäisynä fysioterapia on mitä loistavinta itsestään huolehtimista!

Fysioterapiaprosessi alkaa asiakkaan kokonaisvaltaisella alkututkimuksella, jonka tavoitteena on selvittää oireiden ja kiputilojen taustalla olevat syyt, jopa vuosienkin takaa. Yhdessä asiakkaan kanssa tehdään fysioterapiasuunnitelma asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tuloksellisen fysioterapian lähtökohtana on asiakkaan ja terapeutin välinen yhteisymmärrys aktiivisesta fysioterapiasta, jossa asiakasta ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet (TULE) ovat suurin työkyvyttömyyttä aiheuttava sairausryhmä. Fysioterapialla voidaan vähentää ja ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksista johtuvia vaivoja. Kipu on merkki kehon fyysisten ja psyykkisten kuormitusten epätasapainosta.

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä (KELA:n korvaus) tai ilman lähetettä. 

CV:stä löydät lisäkouluttautumiseni aikajärjestyksessä.

Fysioterapia 
- haastattelu, testaus ja hoito/harjoitteet

Hinnat

45min 60€
60min 70€
90min 90€

Fysioterapiat kotikäyntinä + 40% (Salon alueella)

Neurosonic hoito 10min voidaan sisällyttää fysioterapiaan.

Suosittelemme osallistumista meidän Makkia Basics, Mobility, Fascial Release, Barefoot & Movement- tunneillemme. Fysioterapeutit ohjaavat nämä tunnit. Erityisesti Mobility, Barefoot & Fasial Release ovat tarkoitettu teille joilla on joitain haasteita tai kiputiloja. Parhaan hyödyn saat yhdistämällä fysioterapian ja mainittujen tuntien ajatukset ja ohjaukset. ks. studion puolelta lukujärjestyksemme.