Fysioterapia 

Uuden ajan fysioterapiaa, jossa asiakasta katsotaan kokonaisuutena. Holistinen lähestymistapamme takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tiedäthän, että fysioterapiaan voit tulla vaikka et kokisikaan mitään kipuja tai haasteita. Ennaltaehkäisynä Makkia-fysioterapia on mitä loistavinta itsestään huolehtimista!

Fysioterapiaprosessi alkaa asiakkaan kokonaisvaltaisella alkututkimuksella, jonka tavoitteena on selvittää oireiden ja kiputilojen taustalla olevat syyt, jopa vuosienkin takaa. Yhdessä asiakkaan kanssa tehdään fysioterapiasuunnitelma asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Tuloksellisen fysioterapian lähtökohtana on asiakkaan ja terapeutin välinen yhteisymmärrys aktiivisesta fysioterapiasta, jossa asiakasta ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet (TULE) ovat suurin työkyvyttömyyttä aiheuttava sairausryhmä. Fysioterapialla voidaan vähentää ja ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksista johtuvia vaivoja. Kipu on merkki kehon fyysisten ja psyykkisten kuormitusten epätasapainosta.

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä (KELA:n korvaus) tai ilman lähetettä. Jos tulet ilman lähetettä, se antaa minulle vapaammat kädet tutkia kokonaisuuttasi.

CV:stä löydät lisäkouluttautumiseni aikajärjestyksessä.

Fysioterapia Makkiasssa pitää sisällään; 

Piiitkän haastattelun, useimmiten ensikertaan varaudutaan 1,5h. En nääs ole taikuri, niin en millään ehdi tutkimaan ja ymmärtämään historiaasi lyhyessä ajassa :)

Testaus, voip olla hassujakin harjoitteita mielestäsi...kuten silmien liikkeiden ja näön tutkimista, kävelyn tarkkailua, jalkojen toiminnallisuuden arvioimista ja vaikka sisäkorvan tulkintaa... Mielenkiintoista vai mitä?

Harjoitteet/ hoitoehdotukset, nämä voi olla fysiotunneillemme osallistumista, yksilöllisiä harjoitteita yms. ikinä en tule antamaan valmista paperilappua käteesi jota seuraat orjallisesti. Sinä muutut koko ajan, koska olet mahtava kokonaisuus jota ohjaa ihanat aivosi. Minun pitää pysyä pääsi perässä, siksi olisi loistavaa jos näkisin sinua useammin kuin kerran tai kaksi. Sen vuoksi olemme luoneet Makkia Studioon FYSIO-tuntivalikoiman, joka mahdollsistaa päivittäisen harjoittelun.
  

Hinnat

45min 60€
60min 70€
90min 90€

Fysioterapiat kotikäyntinä + 40% (Salon alueella)

Neurosonic hoito 10min voidaan sisällyttää fysioterapiaan.

  • Suosittelemme osallistumista meidän Makkia Basics, Mobility, Fascial Release, Barefoot & Movement- tunneillemme. Fysioterapeutit ohjaavat nämä tunnit.
  • Erityisesti Mobility, Barefoot & Fasial Release ovat tarkoitettu teille joilla on joitain haasteita tai kiputiloja.
  • Parhaan hyödyn saat yhdistämällä fysioterapian ja mainittujen tuntien ajatukset ja ohjaukset. ks. studion puolelta lukujärjestyksemme.