Mobility

Mobiltyä kuvaa seuraavat sanat: hahmotuskyky, fascia, hermosto, neurofysiologia, kipun ymmärtäminen, liikkuvuus, jalkapohjien hypetys ja hengotys. Toisin sanoen entiset tuntimmen Barefoot/ FysioBasics ja Fascial Release löytyvät kaikki yhden tunnin sisältä.

Mobility on hallittua liikkuvuus- ja hahmotusharjoittelua, jossa jokainen aloittaa omalta tasoltaan.  Maltillisella mielellä, pikkuhiljaa kehittyminen on fiksumpaa kuin suin päin sukeltaen metikköön. Saatamme tunneilla kurkata yksilöllisemmin lonkkiesi liikkuvuuksia tai jotain muuta aiheellista, sekä saatamme ohjata erilaisia liikkeitä sinulle kuin naapurin Pirkolle. Älä siis hämmästy, tämän tunnin tarkoitus on olla yksillöllisempää kehittävää harjoittelua.

Fascial Release alkaa olla jo tuttu sana monelle. Tällä tunnilla opit mikä faskian merkitys on liikkeessä, miten sitä huollat ja harjoitat. Tunnilla harjoitellaan myös erilaisia hengitystekniikoita.

Olen itse mieltynyt Tom Myers:in ja Robert Schleip:n ajatusmaailmoihin. Opiskelen toki uutta ja tieto "vuodetaan" heti teille asiakkaille. Liike on lääke kunhan osaa annostella oikein ja tuottaa liikkeet laadullisesti, joten sängynpohjalle ei kannata jäädä. Härkää sarvista kiinni ja oppimaan, oppi on kaiken A ja O