Online-tunnit

Makkian Online-tunneille pääset osallistumaan saldokortilla ja Vipperöisenä osoitteessa makkia.fi/lukujarjestys. Ilmoittaudu tunnille, paikkoja on toistaiseksi rajoitettu määrä.

Ilmoittautuminen onnistuu lukujärjestys-sivun kautta. 

  • arkisin klo 16.30 mennessä 
  • aamupäivien tunneille klo 10.30 mennessä
  • viikonlopun tunneille 2 tuntia ennen tunnin alkua

Maksaminen

Kaikki Online-tunnit kuuluvat Vipperöisten kuukausimaksuun, voit liittyä Vipperöiseksi milloin vain laittamalla meillä viestiä.
Huomaathan, että tunnin ostaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen noin 6h ennen tunnin alkua. Maksu onnistuu Makkiassa kortilla, käteisellä, smartum ja epassisaldoilla.

Osallistuminen

Voit osallistua tunnille osoitteessa makkia.fi/lukujarjestys, klikkaat haluamaasi Online-tuntia 5 minuuttia ennen sen alkamista tai sen aikana. Jos olet ilmoittautunut tunnille, etkä ole perunut tuntia varausjärjestelmän kautta, sinulta veloitetaan saldokortilta kerta. Muistathan perua tuntisi riittävän ajoissa.

Huomaathan, koska virtuaalitunnit kuvataan ja lähetetään mahdollisimman korkealla laadulla, tulee sinulla olla tarpeeksi tehokas puhelin, tietokone tai tabletti sekä vakaa internet-yhteys. Suosittelemme myös Chrome -selaimen käyttöä. Voit lähettää kuvan myös Chromecast-yhteensopivaan laitteeseen.
Paina tunnin nimen kohdalta.

Jos huomaat haasteita Online- tunnin aikana, laita viestiä ohjaajan WhatsAppiin, pidämme puhelimet Online-lähetyksen aikana vieressämme.