Online-tunnit

Makkian Online-tunneille pääset osallistumaan osoitteessa makkia.fi/lukujarjestys. Ilmoittaudu tunnille, paikkoja on toistaiseksi rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen onnistuu lukujärjestys-sivun kautta.

Maksaminen

Kaikki Online-tunnit kuuluvat Vipperöisten kuukausimaksuun, voit liittyä vipperöiseksi verkkosivujen kautta missä vaiheessa tahansa. Voit myös ostaa 1x / 10x kortteja online-tunnille verkkokaupastamme. Huomaathan, että tunnin ostaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen noin 45min ennen tunnin alkua.

Osallistuminen

Voit osallistua tunnille osoitteessa makkia.fi/lukujarjestys, klikkaat haluamaasi Live-tuntia 5 minuuttia ennen sen alkamista tai sen aikana. Lunasta paikkasi ja aloita tunti. Paikan lunastaminen vähentää saldon kortiltasi (jos käytössä on saldokortti) ja kuittaa sinut tunnille.

Huomaathan, koska virtuaalitunnit kuvataan ja lähetetään mahdollisimman korkealla laadulla, tulee sinulla olla tarpeeksi tehokas puhelin, tietokone tai tabletti sekä vakaa internet-yhteys. Suosittelemme myös Chrome -selaimen käyttöä. Voit lähettää kuvan myös Chromecast-yhteensopivaan laitteeseen.
Paina tunnin nimen kohdalta.

Jos huomaat haasteita Online- tunnin aikana, laita viestiä ohjaajan WhatsAppiin, pidämme puhelimet Online-lähetyksen aikana vieressämme.