Verkkokaupan ehdot

Käytämme verkkokaupassa Show Up Kauppapaikkaa ja maksamisessa OP Maksupalvelua (Checkout). Show Up Oy näkyy maksun saajana, ja tilitys tehdään Makkialle. Tutustu OP Maksupalvelun maksuehtoihin tästä.

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Tuotteiden hinnat ja arvonlisävero

Tuotteiden kappalekohtaiset hinnat löytyvät tuotteen sivulta. Arvonlisäverot on merkattu hintojen oheen.

Toimitusehdot

Makkian tuotteet toimitetaan pääasiassa sähköisesti asiakkaan Mun Makkiaan, ja ovat käytettävissä asiakkaan NFC-tägin avulla Makkiassa. 

  • Aika- ja sarjakortit toimitetaan Mun Makkiaan, ja ovat käytettävissä NFC-tägillä itselleen ostettaessa.
  • Virtuaalituntien käyttöoikeudet toimitetaan Mun Makkiaan, ja ovat käytettävissä heti maksamisen jälkeen
  • Lahjakortti on sähköinen palvelu, joka toimitetaan asiakkaan haluamaan sähköpostiosoitteeseen
  • Workshopin pääsylippu toimitetaan asiakkaan haluamaan sähköpostiosoitteeseen, ja on käytettävissä asiakkaan NFC-tägillä itselleen ostettaessa

Tilauksen peruminen

Voit perua tilauksesi olemalla meihin sähköpostitse yhteydessä. Tilauksen peruminen on mahdollista ennen kurssin, workshopin tai virtuaalitunnin alkamista tai kortin ensimmäistä käyttökertaa. Muissa kuin kurssi-, workshop- tai virtuaalituntituotteissa palautusaika on normaali 14 päivää tilauksesta.