Paijan tila

Anna ja Antero ovat jatkaneet Anteron kotitilaa ja perustaneet tilalle leipomon. Tilalla viljellään luomuviljoja ja leivotaan oman pellon antimista luomuleipää Someron Pitkäjärvellä. Tila kuuluu luomuvalvontaan (FI-EKO-201). Jauhojen tuoreus taataan käymällä jauhattamassa viljat perinteisessä myllyssä parin viikon välein.

Leivät leivotaan käsityönä laadukkaista luomuraaka-aineista ilman lisäaineita. Anna pyörittää leipomoa tilauksista markkinointiin.

Antero viljelee peltoja ja hoitaa viljan pellolta myllyn kautta leipomoon sekä auttaa leivonnassa ja leipien kuljetuksessa aina tarvittaessa kun muilta töiltään ehtii. Vanhempien työskentely kotitilalla takaa perheen lapsille mahdollisuuden viettää paljon aikaa yhdessä kotona. Leivonta tilalla alkoi kotikeittiöstä ja laajeni vuonna 2017 tilalle tehtyihin leipomotiloihin. Munaeggspress oli vuonna 2014 ensimmäinen leipien jakelija suoramyynnin lisäksi.

Tilaleipomon kulmakivi on perinteinen mamman opeilla leivottu juureen tehty luomuruisleipä. Luomu Ruisleipäsiä saa kuminalla tai ilman kuminaa. Lisäksi omilla resepteillä leivotaan rouheisia ja makeahkoja Luomu Mallasleipäsiä sekä Luomu Vaaleita juureen leivottuja (sis.pienen määrän hivaa) sämpylöitä ja pitkää Vaaleaa. Myös Ruisvuoka ja Mallasvuoka kuuluvat viikoittain leivottavien valikoimaan. Tilaleipomossa on myös alettu harjoitukset vehnähapanjuurella leipomisesta. Runsaasti kuitua ja proteiinia sisältävä Luomu ruis-härkäpapu Napostelunäkkäri löytyy myös listoilta.

www.paijantila.fi
info@paijantila.fi
0405790850/Anna

Löydät Makkia Studiosta näkkäriä, ruisleipää sekä hiutaleita. Meille on tulossa myös mahdollisuus tilaukseen ja noutoon, mutta siitä lisätietoja vähän myöhemmin!