Pole

Tankotanssi tai oikeastaan tankoakrobatia on nuorena lajina saavuttanut jo paljon. Tämä on samalla voimaa, notkeutta ja kehonhallintaa kehittävä laji. 
Miksi tankotunneilla pukeudutaan lyhyisiin shortseihin? No tietty siksi ettei tangolta putoaisi. Krominen tanssitanko vasten ihoa antaa pitoa. Laji on joutunut aikamoiseen mylläkkään alkujaan, mutta nykyään jo ymmärretään tämän valloittavan lajin monipuolisuus ja urheilullisuus. 

Pole & Hoop Jatko- tunneille olet tervetullut heti kun osaat perusteet, ohjaaja opastaa sinut siirtymään jatko- tunneille tarvittaessa.
Yhdistimme Hoop:in ja Pole:n, aikuiset löytävät tämän tunnin keskiviikon illoista klo 19.40.

Ilma-akrobatian ALKEET voit opetella meidän  Aerial Mix- tunneillamme. Kun osaat perusliikkeet voit siirtyä jatkotason tunneille.

Pole Jatko/ Nuoret- KURSSI, kurssi on tarkoitettu kaikille alkeet tason omaaville. Ilmoittautuminen maria.harma@gmail.com (KURSSIT- sivuilta tarkemmat tiedot)

Makkiassa toivotamme kaikki tervetulleiksi tankoilemaan olet sitten pieni taikka isompi, lyhyt taikka pidempi. 
Ainiin, vaikka youtubessa kaikki näyttää helpolta niin muista hyvä ihminen että tämä laji vaatii useita kertoja kieputusta tangon ympärillä ennen kuin liike onnistunee. Oon testannut...

Tsemppiä ja tervetuloa tankoilun maailmaan.

Ohjaajat

Maria

Ostaminen

Makkia Studion kortteja voit ostaa ensisijaisesti verkkokaupan kautta, vaihtoehtoisesti voit maksaa paikan päällä. Olemme paikalla aina ennen tunteja ja tuntien vaihdossa.

Siirry verkkokauppaan