Movement

Movement tarkoittaa yhdelle toista ja toiselle kolmatta. Meille se tarkoittaa monipuolista kehonpainoharjoittelua jossa yhdistyy koordinaatio, liikkuvuus, tasapainoharjoittelu, voimantuotto, kehonhallinta, perusliikkuminen, hauskuus, yllätyksellisyys, kestävyys ja luonnollinen liikkuminen you name it.. :)

Kuka hyötyy Movement- harjoittelusta? Kaikki! Erityisesti te joita ei kiinnosta punttimaailma tai perinteinen lihasvoimaharjoittelu ei oikein napostele. Haluat kehittää samalla monipuolisesti itseäsi terveempään suuntaan, haluat lisää liikkuvuutta ja vähentää selkäkipuja, olkapääkipuja tai mitä vain kolotuksia. Viivasuutreeni on mielestäsi tylsää ja kaipaat hauskuutta ja yhteisöllisyyttä harjoitteluusi. 

Tule yllättymään ja huomaamaan tuloksia yhden kauden aikana. Emme lupaa nopeita muutoksia, koska ne usein johtavat siihen, että mennään perä eellä puuhun. Viisasta ja hallittua pienryhmäharjoittelua fysioterapeuttien ohjauksessa.

Kohti terveempää ja hyvinvoivaa kehoa ilman ulkonäköpaineita!

Ohjaajat

Maria

Hanssi

Ostaminen

Makkia Studion kortteja voit ostaa ensisijaisesti verkkokaupan kautta, vaihtoehtoisesti voit maksaa paikan päällä. Olemme paikalla aina ennen tunteja ja tuntien vaihdossa.

Siirry verkkokauppaan