Barefoot

Barefoot, jännä nimi vai mitä? Tämä nimi oikeastaan syntyi siitä kun huomasin että tarve jalan toiminnan ymmärtämiselle alkoi olla suuri. Monen jalat toimivat nykyään ihan päin honkia...jos saan sanoa suoraan. Pronaatiota pahistellaan, eikä monikaan ymmärrä mitä kaikkea pronaatiossa tapahtuu. Selitän termit tunneilla, koska haluan että ihmiset alkavat ymmärtämään termejä, jotta voivat arvioida tulevien jalkineiden käyttöä.
Jos jalassa on 26 luuta, niin on jaloilla aika merkittäväkin rooli meidän kannattelussa. Se mitä tapahtuu jalassa kun paino on jalan päällä, mitä tapahtuu varvastyöntövaiheessa...ja miksi (jalalla tarkoitan "nilkkapalloista" tai kehräsluista alaspäin olevaa osaa. 

Kävelyn harjoittelua tällä tunnilla on joka kerta. Kävelyn kuuluisi olla minimienergiaperiaatteella tapahuvaa luonnollista liikettä. Toisin sanoen, meidän ei kuuluisi kipeytyä kävelystä...mutta yhä useampi nykyään kipuilee kävelyn tai juoksun jälkeen.

Meillä on myös myynnissä VivoBarefoot- kenkiä. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. 

Tervetuloa tunneille ymmärtämään jalkojasi.

Barefoot-Mobility tunnin löydät kalenteristamme keväällä torstaisin.

Ohjaajat

Maria

Ostaminen

Makkia Studion kortteja voit ostaa ensisijaisesti verkkokaupan kautta, vaihtoehtoisesti voit maksaa paikan päällä. Olemme paikalla aina ennen tunteja ja tuntien vaihdossa.

Siirry verkkokauppaan