Luennot

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä luentoja. Luennot laaditaan toiveidesi mukaisesti. Kysy lisää! Suosittuja ovat Nivelrikko, Vireyttä Valinnoilla -ravintoluento, Ergonomiaa hauskasti!

Pyydä tarjous sähköpostitse maria.harma@gmail.com

Virkeyttä valinnoilla - ravintoluento 2h

Tämä ravintiluento on herskyvän opettavainen luento siitä mitä kehossa tapahtuu ja miten voit saavuttaa parempaa vireyttä, energiaa ja karistaa muutaman kilon. Opit miten edistää terveyttä ja ennaltaehkäistä mahdollisia sairastumisia. Luennon tarkoitus on ohjata ja opettaa keskustellen.

Makkia Studion tiloissa max 30 hlöä

  • 1x 50,00 EUR

Ergonomiaa hauskasti- luento 1h

Tiesitkö että paras ryhti on sinun seuraava ryhti! Tiedätkö minkä takia istumatyölaisten hanuri, persikka, pehva on niin koetuksella? Miten voit vaikuttaa työpaikallasi staattisiin työasentoihin tai seisomatyöläisen haasteisiin? Eläväinen ja rento luento, jossa aivan varmasti pääset nauramaan! Tilaa meidät luennoimaan työpaikallesi, koska Makkia on hauska!

Kysy tarjousta!

Unta kuulaan- luento 2h

Väsyttääkö, onko aivosumua, ärsyttää ja kolottaa?! Voi ei, uni on meidän tärkein voimavara, unihormoni melatoniinin nousuun voidaan vaikuttaa luonnollisesti. Kuulit aivan oikein! Tiedätkö mitä eri unenvaiheita sinun tulisi käydä joka yö läpi? Jääkö vilkeuni vähemmälle? Vilkeunen aikana sinulla ryöpsähtää kasvuhormonia! Voit vaikuttaa uneen, kun ymmärrät kehon tarpeet. Unta kuulaan- luennolla saat myös kokeilla Neurosonic hoitolaitetta, joka on suomalainen keksintö unihäiriöihin, särkyin ja stressinlievitykseen ja palautumiseen. Voit katsoa lisää tietoa -> neurosonicfinland
Unta kuulaan ryhmäläiset saavat alennuslipukkeen 5* hoitosarjaan -10%

Makkian tiloissa max 8hlöä
Hinta 55€ mahdollisuus ostaa Neurosonic 5 x hoitosarja -10%.

  • 1x 55,00 EUR