Makkian Fysioterapia on nyt FysioValmennus

Makkian Fysiovalmennus on uusittu tapa ajatella ennaltaehkäisystä tai kuntoutumisesta. Tämä valmennus on Makkiassa nykyään ainoa tapa tulla "fysioterapiaan".

Valmennus koostuu pitkästä haastattelusta, jonka tavoitteena on saada minut ymmärtämään kokonaisvaltaisesti sinun arkeasi, ravintoa, unen laatua ja arjen pikkuasioita.


Seuraava vaihe on Makkia Studion fysiotunneille osallistuminen. Tähän olen päätynyt monestakin positiivisesta syystä. Näen asiakastani useammin kuin kerran viikossa tai kerran kuukaudessa ja asiakkaalle tämä on halvempaa kuntoutumista. Fysiotunnit ohjaa fysioterapeutti ja ne ovat pienryhmätunteja. Katsomme alkutapaamisen yhteydessä ensimmäiset viisi tuntia joille sinun kannattaa osallistua.


Kolmas vaihe on loppuhaastattelu, jossa pohditaan yhdessä mitä on viimeisten  kahden kolmen kuukauden aikana tapahtunut ja tietenkin saat ehdotuksia jatkoon.

Huomioithan että faskiakäsittely ja hieronta ovat meillä hierontapalveluissa. Jos toivot käsittelyä, suosittelemme valmennuksen sijaan hierontahoitojen ostamista. 

Makkian FysioValmennus

  • Fysio Alkutapaaminen 2h (alv 0%)
  • Makkia Studion 10x fysioliikuntakortti (alv 10%) voimassaoloaika 2kk ostohetkestä. Käyntejä 1- 2x/ viikko
  • Fysio Lopputapaaminen 1h (alv 0%)

Hinta yhteensä 360€ (ostettavissa vain Makkiasta, koska valmennus sisältää kaksi eri ALV- kantatuotetta)
sisältää Makkia fysiotuntikortin 119€ (alv 10%) 

Meidän Fysiotunnit ovat erinomaisia teille joilla on kremppaa ja kroonista kipuilua. Käy kurkkaamassa lukujärjestyksemme. Löydät fysiotunteja joka päivältä. 

Suositeltavat fysiotuntimme ekakertalaisille:

Makkia Basics
Mobility
Barefoot

 

CV:stä löydät lisäkouluttautumiseni aikajärjestyksessä.