CAM- hoidot Makkiassa

Makkiaan on kerääntynyt valon joukkoja. Tiedättekös että kvanttifysiikka on jo pitkään ollut tiedostettu tieteenala. Täydentävien hoitojen käyttäjämäärät nousevat koko ajan. Tiedätte kyllä mistä se kertoo. Ilman näitä hoitoja minä (Maria) en olisi tässä nyt näitä iloiten mainostamassa. 

Tasapainossa
Anu Torkkeli /EFT-hoidot 

https://tasapainossa.fi/anu/ 

EFT:ssä on kyse kehon tunnekuorman purkamisesta akupisteiden naputtelun avulla. Keho ja mieli ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa, vaikka sitä ei yleisesti mielletä. Kehon kautta pääsee alitajuntaan 24/7.

 

Reikihoidot Milka Leppiniemi hoitaja /sh. p. 0407319037


Reikihoidossa hoitaja kanavoi energiaa hoidettavaan käsiensä kautta. Omassa hoidossani käytän pääsääntöisesti vain käsiäni, mutta hoidossa voidaan käyttää myös kiviä tai kristallia. Reikihoito vapauttaa sekä kehosta että mielestä tukoksia ja lataa chakrat Universaalilla rakkauden energialla. Hoidolla tuetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja on erittäin lempeä hoitomuotona, sopii lähes meille jokaiselle. Reiki hoitaa aina varsinaista syytä, ei pelkästään kehossa tuntuvaa oiretta sekä rentouttaa voimakkaasti.
Hoidossa ja sen jälkeen voi kehossa tuntua erilaisia tuntemuksia tai vain rentouttaa. Jokainen kokee hoidon omalla tavallaan, mutta tärkeintä on tietää, että energia hoitaa aina.

 

Henna Tupasela https://vapauspuu.wordpress.com/hinnasto/

Enkelimatka, Access bars, Regressio ja Progressio-hoidot, Enneagrammi ja kevyet energeettiset hierontahoidot.

 

Maria https://info.numfidea.fi//maria.html

Kaukohoidot noin 1,5h hoitokokonaisuus. Varaukset suoraan Marialta p. 040 9005614
Marian tiedot näet hänen klikkaamalla nimen vieressä olevaa linkkiä. 
Hoidot Makkialaisille 120€ maaliskuun ajan, normaalihinta 150€.