Makkia

Makkia monipuolisen liikkeen studio keskellä Saloa. Meillä on tarjolla liikettä moneen makuun. Makkia Studion puolelta löydät tanssia, paritanssia, movement, mobility, akrobaattisia lajeja niin nuorille kuin aikuisillekkin. Fysioterapian puolella tarjoamme aktiivista fysioterapiaa, urheilufysioterapiaa, hierontaa, Neurosonic- hoitoja.

Ideologiamme pohjaa holistiseen ihmiskäsitykseen. Monipuolinen, luonnollinen kehoa kunnioittava liike, ravitseva ravinto "olet mitä syöt" ja ilo sekä leikkimielisyys mukana tekemisessä. 

Makkia Studion sekä fysioterapian – urheilufysioterapiapalvelut ovat kaikenikäisten kipujen ja vammojen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn.
Makkia:ssa olemme kiinnostuneita aivan kaikesta kuten esimerkiksi; unestasi, ravinnostasi, siitä mitä arjessasi tapahtuu ja miten sinä voit! Kokonaiskuvaan vaikuttamalla, hyvässä yhteisymmärryksessä pääsemme eteenpäin. Oletko ajatellut, että selkäkipusi voi olla yhtä hyvin suoliston ongelma tai jalkapohjan normaalin toiminnan häiriintyminen. Pyrimme etsimään syitä oireiden taustalla.
Meidän kehomme on niin upea ja ainutkertainen, joten meidän tulee muistaa pitää hyvää huolta siitä.

Fysioterapiaan voi tulla ilman lähetettä ja lähetteellä (Kela). Fysioterapeutteina haluamme kouluttautua mahdollisimman monipuolisesti, jotta voimme ymmärtää kokonaiskuvaa.

Kurkkaa CV.

Minkä asioiden takia voi tulla fysioterapiaan?

- kaiken maailman kivut ja säryt akuutit sekä kroonistuneet vaivat
- purentähäiriöt, päänsärky, migreeni
- skolioosiepäilykset, ryhtikartoitukset
- alaraajojen haasteet, jalkapohjan kiukustumiset 
- hengitysvaikeudet, vatsalihasten erkauma
- haluat ennaltaehkäistä -> tämä jos jokin onkin viisasta
😊

Meidän Studion tunnit joissa lukee "Fysio", ovat suunniteltu ennaltaehkäisemään sekä kuntouttamaan. Riittävästi toistoja. Sallivien silmien alla on mukava liikkua kivassa poruksassa.