Online-tunnit

Makkian Online-tunneille pääset osallistumaan osoitteessa makkia.fi/lukujarjestys. Ilmoittaudu tunnille, paikkoja on toistaiseksi rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen onnistuu lukujärjetys-sivun kautta.

Maksaminen

Kaikki virtuaali-livetunnit kuuluvat Vipperöisten kuukausimaksuun, ja voit liittyä vipperöiseksi verkkosivujen kautta missä vaiheessa tahansa. Voit myös ostaa 1x / 10x kortteja online-tunnille verkkokaupastamme. Huomaathan, että tunnin ostaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen, jottei live-tunnin alusta mene turhaa aikaa ostamiseen, maksamiseen ja tunnille tulemiseen.

Osallistuminen

Voit osallistua tunnille osoitteessa makkia.fi/lukujarjestys, klikkaat haluamaasi Live-tuntia 5 minuuttia ennen sen alkamista tai sen aikana. Lunasta paikkasi ja aloita tunti. Paikan lunastaminen vähentää saldon kortiltasi (jos käytössä on saldokortti) ja kuittaa sinut tunnille.

Huomaathan, koska virtuaalitunnit kuvataan ja lähetetään mahdollisimman korkealla laadulla, tulee sinulla olla tarpeeksi tehokas puhelin, tietokone tai tabletti sekä vakaa internet-yhteys. Suosittelemme myös Chrome -selaimen käyttöä. Voit lähettää kuvan myös Chromecast-yhteensopivaan laitteeseen.

Kaikki tämä on uutta...

..Online-tuntien lähettäminen on meille täysin uusi aluevaltaus, ja järjestelmä kehittyy jatkuvasti. Joten, jos huomaat jotain kehittämistä, ota yhteyttä ja anna rakentavaa palautetta asiasta. Toivomme myös kärsivällisyyttä, sillä opettelemme tässä samalla. //t. Nörtti