Barefoot & Fysio Basics

Barefoot, jännä nimi vai mitä? Tämä nimi oikeastaan syntyi siitä kun huomasin että tarve jalan toiminnan ymmärtämiselle alkoi olla suuri. Monen jalat toimivat nykyään ihan päin honkia...jos saan sanoa suoraan. Pronaatiota pahistellaan, eikä monikaan ymmärrä mitä kaikkea pronaatiossa tapahtuu. Selitän termit tunneilla, koska haluan että ihmiset alkavat ymmärtämään termejä, jotta voivat arvioida mitä jalkoihin kannattaa laittaa. 
Jos jalassa on 26 luuta ja nivelpintoja enemmän, niin on jaloilla aika merkittäväkin rooli meidän liikkumisessa.

Kävelyn kuuluisi olla minimienergiaperiaatteella tapahuvaa luonnollista, sujuvaa ja äänetöntä liikettä. Toisin sanoen, meidän ei kuuluisi kipeytyä kävelystä...mutta yhä useampi nykyään kipuilee kävelyn tai juoksun jälkeen..

Fysio Basics on tunti jonne voit tulla vaivan kuin vaivan kanssa. Kun sinulla on kipuja, särkyjä, kolotuksia missä vain, niin tälle tunnille kannattaa tepastella. Keskustelemme hermoston toiminnasta, hengitysasioista, liikkuvuusjutuista, voima-asioista ym. Teemme hauskoja testauksia. Usko tai älä, se mitä ja miten näet tai kuulet voi vaikuttaa merkittävästi siihen miten liikut ja kipuilet.

Tervetuloa tunneille ymmärtämään jalkojasi.

Tällä tunnilla on Kipukaupan VAISTOA malliston kengät esittelyssä.