Reikihoidot saapuvat Makkiaan!

26.10.2021

Makkiaan saapuu Reikihoitoja, tässä Milkan terveiset teille Reikihoidosta.

Milka tekee perjantaisin hoitoja Makkia Studiolla klo 8.30-16 välisenä aikana.
Voit varata aikasi suoraan Milkalta p. 040 7319037

Vipperöisille tutustumishoito hintaan 50€, normaalisti 55€.

Olen Reiki masterhoitaja (R3a) ja teen perinteistä Reikihoitoa. Reikihoito on japanilaisen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto 1920-luvulta, joka perustuu tuhansia vuosia vanhoihin tantrisiin ja esoteerisiin parantajaoppeihin.

Reikihoidossa hoitaja kanavoi energiaa hoidettavaan käsiensä kautta. Omassa hoidossani käytän pääsääntöisesti vain käsiäni, mutta hoidossa voidaan käyttää myös kiviä tai kristallia. Reikihoito vapauttaa sekä kehosta että mielestä tukoksia ja lataa chakrat Universaalilla rakkauden energialla. Hoidolla tuetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja on erittäin lempeä hoitomuotona, sopii lähes meille jokaiselle. Reiki hoitaa aina varsinaista syytä, ei pelkästään kehossa tuntuvaa oiretta sekä rentouttaa voimakkaasti.
Hoidossa ja sen jälkeen voi kehossa tuntua erilaisia tuntemuksia tai vain rentouttaa. Jokainen kokee hoidon omalla tavallaan, mutta tärkeintä on tietää, että energia hoitaa aina.

Reikihoito voidaan tehdä lähihoitona, joka kestää 1-1,5 tuntia tai kaukohoitona, jolloin hoidettava ottaa hoidon vastaan itselle sopivana ajankohtana.