Kesäkuun eka!

12.05.2020

Ihanaa, vihdoin voimme avata Makkian ovet!

Avaamme 1.6. samalla kun kesälukkarimme alkaa. Kesälukkari on voimassa 1.6. - 30.8. asti ❤

Vipperöiset pääsevät liikkumaan meillä jo 14.5. lähtien normiaalia pienemmissä ryhmissä. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää muistaa varata paikka ja myös peruuttaa ajanvaraus. 

Keväällä jäivät kaksi kurssia kesken Aerial Mix ja Nuorten Pole Jatko, näistä jäi viisi kertaa toteutumatta. Näille tunneille ovat etusijalla ne joilla kurssi keväältä jäi kesken. Olen yhteydessä sähköpostitse kevään ilmoittautuneisiin ja sen jälkeen vapaat paikat tulevat normaalisti ajanvarausjärjestelmään varattaviksi.

Makkiassa on näin ollen kolmenlaista tuntia tarjolla.

  • Lähitunnit, eli Studiossa tapahtuvat tunnit asiakasmäärä 12-15. Tanssi, Fysio ja Ilma-Akrotunteja. Varaus ajanvarausjärjestelmän kautta "Makkia Studio".
  • Online-tunnit, mahtuu 15-20 virtuaaliasiakasta. Tanssi- ja Fysiotunteja. Varaus ajanvarausjärjestelmän kautta "online".
  • Verkkotunnit, jotka ovat ostettavissa ja katseltavissa 48 tunnin ajan. Verkkontunneissa ei ole musiikkia.

 

Muistathan Makkiaan tullessasi huolehtia käsihygieniasta, meillä on tarvittavat pesuvermeet täällä ja probioottiset käsidesit. Jos sinulla on oma jumppamatto, voit sen ottaa mukaasi mm. Mobility, Jooga ja Fascial Release- tunneille. Makkiassa puhdistamme Makkian matot joka käytön jälkeen.

Kohta nähdään, iiiiiihaaaanaaaa🥰🧡